PRIORITETI! BRAK GOGE SEKULIĆ TRPI ZBOG POSLA, KARIJERA IM JE NA PRVOM MESTU: Žive u različitim DRŽAVAMA!

Izvor: 011vodič.com, 13.Apr.2021, 08:04

PRIORITETI! BRAK GOGE SEKULIĆ TRPI ZBOG POSLA, KARIJERA IM JE NA PRVOM MESTU: Žive u različitim DRŽAVAMA!

Goga Sekulić, Foto: Instagram printscreen




Pevačica Goga Sekulić rešila je da se u narednom periodu ne vraća kod supruga Uroša Domanovića u Švajcarsku, iako se on ne slaže s njenom odlukom. Pevačica je dogovorila nekoliko poslova zbog kojih je prinuđena da ostane u Beogradu radi realizacije svojih ideja, koje nemaju veze sa muzikom.
foto: Instagram printscreen Budući da više od godinu dana nije uzela mikrofo u ruke, Goga je dobila tri ponude u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << marketinga za biznise. Po svemu sudeći, ona će prihvatiti nove poslove od kojih može dobro da se zaradi.
“Koliko god da Gogin brak trpi zbog poslovnih obaveza, ona i njen muž su prioritete postavili na prvo mesto. Iako im je teško da žive razdvojeno i viđaju se s vremena na vreme, oni su budućnost njihovog deteta stavili u prvi plan. Uroš u Cirihu ima razvijen posao koji ne može da ostavi i doseli se u Beograd, ali redovno obilazi Gogu i dete i za sada im je dobro”, rekao je izvor.
foto: Sonja Spasić S druge strane, pevačicin sin Vasilij Andrej upisan je u vrtić u Beogradu, te ne želi da mu menja okruženje.
“Dete više od godinu dana svakodnevno ide u vrtić i uklopio se sa vršnjacima i vaspitačicama. Sekulićeva ne želi detetu da stvara traume i menja okruženje na koje se privikao”, rekao je izvor.
(Espreso / Nova S)



The post PRIORITETI! BRAK GOGE SEKULIĆ TRPI ZBOG POSLA, KARIJERA IM JE NA PRVOM MESTU: Žive u različitim DRŽAVAMA! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.