Izvor: Blic, 14.Jul.2023, 23:33

"PREUZEĆU ODGOVORNOST" Bivša zadrugarka TRUDNA, a Zola se oglasio nakon priče da nosi NJEGOVO DETE: "Neću dozvoliti da dete odrasta bez moje ljubavi"

Bivša rijaliti učesnica Kristina Ina Rajzinger otkrila je da je u drugom stanju, a tim povodom oglasio se Lazar Čolić Zola, koji je tokom trajanja "Zadruge" bio u vezi sa njom, a za koga se spekuliše da je otac deteta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„MOJE DETE NEĆE RASTI BEZ OCA KAO JA!“ Zola se oglasio povodom TRUDNOĆE BIVŠE ZADRUGARKE! „Od juče sam na porodiljskom!“

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 01:30

Nakon što je nekadašnja zadrugarka Ina Rajzinger obelodanila da je u drugom stanju, oglasio se njen bivši partnet Lazar Čolić Zola, koji je sa njom imao nezaštićene odnose na imanju u Šimanovcima, pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.