Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 01:30

„MOJE DETE NEĆE RASTI BEZ OCA KAO JA!“ Zola se oglasio povodom TRUDNOĆE BIVŠE ZADRUGARKE! „Od juče sam na porodiljskom!“

Nakon što je nekadašnja zadrugarka Ina Rajzinger obelodanila da je u drugom stanju, oglasio se njen bivši partnet Lazar Čolić Zola, koji je sa njom imao nezaštićene odnose na imanju u Šimanovcima, pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.
Ina Rajzinger i Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

– Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče… Brojim sitno, nadam se da razumeš – poslala je Ina produkciji televizije „Pink“.
Rajzingerova je, podsećanja radi, radila dva testa za trudnoću na imanju u Šimanovcima, pri čemu su oba pokazala negativan rezultat, mada se javlja sumnja da je do toga došlo zbog ranog stadijuma trudnoće.
Ina Rajzinger (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ja sam taj koji se njoj javio, na osnovu tih nekih priča za trudnoću. Lepo sam joj poslao:“Da li je istina da si trudna jer mi pišu ljudi poruke, ne znam o čemu se radi“, ništa mi nije odgovorila, a viđena je u nedelju prošlu. Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u „Zadruzi“ – istakao je Lazar za „Pink.rs“.
– Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek… Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim… Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane.
Lazar Čolić Zola (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
– Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi. Ako je test koji smo radili u „Zadruzi“ tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje – dodao je Čolić.
– Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko.
Šta je Lazar Čolić Zola, sa druge strane, rekao o učešću u sedmoj sezoni rijalitija pročitajte u odvojenom tekstu: Zola progovorio o učešću u rijalitiju ZADRUGA 7 ELITA: „To je poziv koji se ne odbija!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"JAVNO PRIZNAJEM DA SAM LAGAO" Moka Slavnić šokira - zbog sina Zvezdana i rijalitija ne preza ni od čega: "Morao sam da izmišljam"

Izvor: Blic, 15.Jul.2023

Tokom boravka Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića na imanju u Šimanovcima u okviru šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", putem medija su verbalni rat vodili njena prijateljica Milena Kačavenda i njegov tata Zoran Slavnić Moka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.