Izvor: Blic, 19.Dec.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPE VESTI Poznata glumica koju Balkan pamti po brojnim serijama U TREĆEM MESECU TRUDNOĆE

S krajem godine stigle su i lepe vesti za popularnu glumicu. Ona je u trećem mesecu trudnoće. Umetnica koju mnogi znaju po brojnim serijama, Doris Pinčić, za šest meseci trebalo bi da rodi dete.

Tu vest su preneli brojni hrvatski portali. Doris je slavu stekla glavnom ulogom u seriji "Larin izbor" koja je za kratko vreme osvojila srca publike na Balkanu s obzirom na to da je bila emitovana u nekoliko država, uključujući i Srbiju.

Doris je udata za godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << starijeg Borisa Rogoznicu i već imaju jedno dete, sina Donata. U braku su četiri godine. Uz glumu, bavi se i voditeljstvom.

Uz seriju "Larin izbor" koja ju je proslavila, Doris je glumila i u ostvarenjima "Vatre ivanjske", "horvatovi".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.