PREDSEDNIK TELEFONOM RAZGOVARAO SA NOBELOVCEM: Vučić čestitao Handkeu i pozvao ga u Srbiju

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK TELEFONOM RAZGOVARAO SA NOBELOVCEM: Vučić čestitao Handkeu i pozvao ga u Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa nobelovcem Peterom Handkeom i čestitao mu na izuzetnom priznanju i pozvao ga da dođe u Srbiju.
Šef države, tokom srdačnog razgovora sa književnim velikanom rekao je da je on Nobelovu nagradu zaslužio ne samo svojim pisanjem i znanjem, već i intelektualnom hrabrošću i moralnim vrednostima koje krase izuzetne ljude.
Poznati književnik kazao je da će sa velikim zadovoljstvom u najskorije vreme da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poseti našu zemlju i da se veoma raduje razgovoru sa srpskim predsednikom.
Kuriozitet je da je Handke tokom razgovora sa prvim čovekom Srbije najveći deo reči izgovarao na srpskom jeziku.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.