PRAVA ŠPANSKA SERIJA: Slobina žena ČEKA BLIZANCE? (FOTO)

Izvor: Press, 05.Okt.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA ŠPANSKA SERIJA: Slobina žena ČEKA BLIZANCE? (FOTO)

Pevaču neće biti dobro zbog onoga što ga je snašlo.
Foto: Printscreen
Nakon što je saznao da je njegova supruga Kristina Kockar odlučila da stavi tačku na brak s njim, Sloba Radanović se opustio i prepustio ljubavnoj igri s Lunom Đogani.
Njih dvoje se više i ne kriju u "Zadruzi", pa su se danas držali za ruke naočigled svih.

Ono što Sloba ne zna jeste da je Kristina navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trudna, a sada je jedan njen komentar na Instagramu ponovo podigao prašinu.

"Lako mi je za tebe, još i trudna", napisala je jedna od osoba koje je prate na ovoj društvenoj mreži, da bi ona samo kratko odgovorila "blizanci".
Da li Kristina zaista čeka blizance sa Slobom ili se samo našalila kad je reagovala na ovaj komentar ostaje da vidimo.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sloba i ne zna šta mu se sprema! Njegova žena objavila seksi sliku i samo JEDNU reč zbog koje će on ZABORAVITI Lunu! (FOTO)

Izvor: Press, 05.Okt.2017

Kija Kockar je na svom Instagram profilu objavila poruku koja je privukla veliku pažnju. . Foto: Printscreen. Dok Sloba uživa u ljubavi sa Lunom u "Zadruzi", njegova supruga Kija Kockar se uglavnom ne oglašava, pa zato...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.