Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO GOLA Ova fotografija je za nekoliko sati dobila preko 420.000 lajkova! (18+)

Svetska manekenka Emili Ratajkovski, koju je javnost upoznala u spotu "Blurred Lines", koji broji preko 468 miliona pregleda, jedna je od trenutno najtraženijih lepotica.

Emili, koja ima 24 godine, ne stidi se da se obnaži i pokaže koliko računa vodi o lepoti koja je krasi.

Poznata je po tome da je pravi perfekcionista, te joj nije teško da ustane i vežba ujutru dok svi spavaju. Zato i može da se pohvali fenomenalnom figurom.

Emili je često, upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog toga što nema problem da se razgoliti, meta kritičara koji joj pripisuju da joj je jedini adut golotinja. Međutim, ona ne zna za mržnju, niti bes, uvek ističe da ne želi nikome da smeta i da gleda samo svoja posla.

Poslenja fotografija u nizu izazvala je pravi haos. Za samo nekoliko sati, prikupila je preko 420.000 lajkova.

"Kraljica si", "Najlepša na svetu", komentari su fanova...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PONOVO GOLA: Ova fotografija je za samo nekoliko sati lajkovima zapalila Instagram

Izvor: Kurir, 15.Nov.2016

...Emili, koja ima 24 godine, se ne stidi da se obnaži i pokaže koliko vodi računa o svojoj lepoti Ona je poznata po perfekcionizmu, redovno vežba zbog čega i može da se pohvali fenomenalnom figurom..Emili je često, upravo zbog toga što nema problem da se razgoliti, meta raznoraznih kritičara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.