Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO GOLA Da li je ovo njeno NAJPROVOKATIVNIJE izdanje do sada?

Britanska manekenka i glumica Emili Ratajkovski postala je poznata zahvaljujući provokativnim fotografijama koje redovno objavljuje na društvene mreže.

Međutim, ovoga puta zgodna Britanka je otišla korak dalje, pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno naga. Doduše, zgodna manekenka je okrenula leđa foto-objektivu, zbog čega joj se ne vidi lica, ali je njena zadnjica u prvom planu.

- Sirena - napisala je Emili u komentaru uz fotografiju, koja je za manje od četiri sata dobila pola miliona lajkova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne prestaje da provocira: Manekenka objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga

Izvor: B92, 20.Mar.2017

Britanska manekenka Emili Ratajkovski poznata je po svojim provokativnim izdanjima...Oni koji je prate na društvenim mrežama imali su do sada prilike da lepu manekenku vide u najrazličitijim izdanjima, najčešće oskudno odevenu...Ona je ovoga puta rešila da svoje fanove obraduje fotografijom na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.