POSLE DVE DECENIJE BRAKA NAŠAO NOVU Poznati pevač čeka dete sa 18 godina mlađom devojkom

Izvor: Blic, 20.Avg.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DVE DECENIJE BRAKA NAŠAO NOVU Poznati pevač čeka dete sa 18 godina mlađom devojkom

Sve češća pojava je, makar na javnoj sceni da brakovi pucaju. Retko koji kada je reč o poznatim ličnostima ima dug vek. I njegov je trajao 21 godinu, a sada čeka dete sa novom, 18 godina mlađom devojkom.

Pevač Robin Tik koji je svetsku slavu stekao 2013. godine kada je objavio numeru "Blurred lines". Ali od tada se sve promenilo. Popularnost je rasla, a njegov odnos sa suprugom Polom Paton zahlađivao. Razveli su se posle 21 godine braka 2015.

Tada je utehu pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u manekenki Ejpril Lav Giri koja ima samo 22 godine, a on 40. Juče su objavili da će postati roditelji.

Svojevremeno je Pola izjavila da je Robin bio neveran i da ju je varao čak sa sedam žena.

Njih dvoje iz dve decenije dugog braka imaju sina Džulijana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.