PORODIČNA DRAMA: Majka Lepe Brene umrla na dan njihove slave

Izvor: Press, 22.Nov.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA DRAMA: Majka Lepe Brene umrla na dan njihove slave

Lepoj Breni, kojoj je juče bila krsna slava Aranđelovdan, oko podneva saopštena je tužna vest da je njena majka Ifeta Jahić preminula u 80. godini. Kako „Alo!“ saznaje, pevačicina majka je poslednih godinu dana života živela u staračkom domu u Zemunu i tamo joj je veče pred smrt pozlilo. Porodici Živojinović osoblje doma je javilo da se Ifetino zdravstveno stanje pogoršalo i na žalost svih, Brenina majka je nakon nekoliko sati preminula. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Ona je godinama bila teško bolesna, a operisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je folk diva prebacila u Beograd. Kako su nam prijatelji poznate pevačice rekli, ona je neutešna jer je nakon očeve smrti bila veoma vezana za majku.
Pevačicina majka je godinu dana živela u staračkom domu  u Zemunu, a imala je teške zdravstvene probleme nakon  operacije kičme
- Ifeta je umrla od starosti, a i teško se kretala, iako je poslednju operaciju dobro podnela. Veoma je tužno kada vam umesto čestitke za slavu upućuju saučešće. Brena je neutešna. Sahrana će najverovatnije biti u Bosni, gde je pre četiri godine sahranjen i Brenin otac. Za sada se još ne zna kada će je sahraniti jer očekuju da iz inostranstva doputuju Brenina sestra Faketa i brat Faruk - rekao nam je izvor blizak porodici Živojinović.
Lepa Brena je uvek isticala koliko je bliska sa majkom i kolika joj je podrška bila u životu. Nedavno joj je posvetila album sevdalinki koje je Ifeta volela.Povodom tragedije koja je zadesila pevačicu, oglasila se i njena PR služba.
Lepa Brena je uvek isticala koliko je bliska sa majkom i kolika joj je podrška bila u životu. Nedavno joj je posvetila album sevdalinki koje je Ifeta volela.Povodom tragedije koja je zadesila pevačicu, oglasila se i njena PR služba.
Iako vidno potresen, Brenin mlađi sin Viktor Živojinović juče je na kapiji sačekivao porodične prijatelje koji su došli da izjave saučešće. Među prvima je stigla Sanja Đorđević, dugogodišnja Brenina prijateljica, koja je pokušala da izbegne okupljene fotoreportere ispred kuće. Nedugo zatim, stigao je Zoran Kiki Čaušević, suprug violinistkinje Tijane Milošević, koji godinama sarađuje sa pevačicom. Tu su bili i Viktorovi drugari, koji su došli da pruže podršku najmlađem članu porodice.

„Alo!“ je juče ispred kuće Lepe Brene uslikao sveštenika koji je došao zbog porodične slave Aranđelovdan. Sveštenik je oko 14 časova pozvonio na kapiju, da bi nakon 10 minuta napustio pevačicin dom. Kako smo saznali, sveštenik nije bio obavešten da se u porodici dogodio smrtni slučaj, a došao je da osvešta kolač. S obzirom na to da se desila ova neočekivana situacija, sveštenik je porodici izjavio saučešće i napustio dom Živojinovićevih.
Telegrami stizali sa svih strana!

U toku jučerašnjeg dana, na adresu porodice Živojinović stizali su telegrami od mogobrojnih Bobinih i Breninih prijatelja. „Alo!“ je u toku jučerašnjeg dana slikao poštara koji je nekoliko puta dolazio i koverte predavao čuvaru.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.