Kraj pokojnog oca: Majka Lepe Brene biće sahranjena u Brčkom

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj pokojnog oca: Majka Lepe Brene biće sahranjena u Brčkom

Juče je u Beogradu preminula Ifeta Jahić, majka naše popularne pevačice Lepe Brene. Umesto da slavi Aranđelovdan, pevačica je od juče potpuno skrhana bolom nakon što joj je u 81. godini života preminula majka.
Brena je neutešna i neprestano plače zbog ogromnog gubitka, a u ovom bolnom trenutku najveću utehu joj pružaju suprug Boba Živojinović i deca, ali i njen brat Faruk, kao i sestra Faketa, koja je iz Kanade, gde inače živi, došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Srbiju zbog proslave Brenine slave.
Pevačica je majku u martu prošle godine posle operacije kolena preselila iz Brčkog u Beograd da bi bila uz nju, gde joj je obezbedila najbolju negu i pomoć.
Telegrami saučešća na Breninu adresu počeli su da stižu sa svih strana sveta čim je vest o Ifetinoj smrti objavljena.
Sahrana Ifete Jahić obaviće se u Brčkom, u ponedeljak u 14 časova na Meraja groblju, gde je sahranjen i Brenin otac 2010. godine.
Autor: Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PORODIČNA DRAMA: Majka Lepe Brene umrla na dan njihove slave

Izvor: Press, 22.Nov.2014

Lepoj Breni, kojoj je juče bila krsna slava Aranđelovdan, oko podneva saopštena je tužna vest da je njena majka Ifeta Jahić preminula u 80. godini. Kako „Alo!“ saznaje, pevačicina majka je poslednih godinu dana života živela u staračkom domu u Zemunu i tamo joj je veče pred smrt pozlilo....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.