Izvor: Blic, 03.Jan.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠALI SU DA SE SAKRIJU Evo kako Vuk i Jelisaveta provode praznike

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin obnovili su nedavno svoju vezu, ali se i dalje kriju od medija.

Ipak, kako saznaje Puls, Vuk i Jelisaveta zajedno provode praznike daleko od Beograda, a ukoliko se saberu jedan i jedan, jasno je da su zajedno.

- On je jedva čekao da završi sa obavezama koje ima, i da konačno malo može da ode iz Beograda. Jako se radovao tome što će Novu godinu i praznike provesti na planini i u lovu, i što će moći da odmori od gradske buke i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreve. Tako da se u petak uveče pred samu novogodišnju noć spakovao i otišao - otkriva izvor blizak glumcu.

Pa iako Vuk i Jelisaveta Orašanin sve vreme pokušavaju da sakriju od javnosti činjenicu da su i dalje u vezi, glumica je ovog puta na svoj instagram postavila nešto što ih je otkrilo, te je sada više nego izvesno da su njih dvoje za praznike na istom mestu, i da ih provode zajedno. Jelisaveta nije prestala da deli fotografije, a njih pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZOTKRIVENI EVO STA SU JELISAVETA I VUK POKUSALI DA SAKRIJU OD MEDIJA

Izvor: medio.rs, 03.Jan.2017

Poznato je da ovaj glumac kada ima svoje slobodno vreme voli da se opusti daleko od očiju javnosti i obavezno u nekoj prirodi. O tome da je Vuk Kostić rešio da i novogodišnje praznike provede izolovano sasvim izolovano svedoči izvor blizak Pulsonline-u...- On je jedva čekao da završi sa obavezama...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.