POBESNELA: Pevačica o golim fotkama i preljubi u braku

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBESNELA: Pevačica o golim fotkama i preljubi u braku

Pevačica Majli Sajrus u seriji tvitova "sve objasnila"

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort razvode se posle osam meseci braka.

Razlog su "nepomirljive razlike", ukoliko je verovati sudskim dokumentima koje je potpisao mladi glumac u sredu, odnosno Majlina veza s drugom ženom!

Lijam je bivšoj ženi "poželeo sve najbolje", zajedno su saopštili da će ostati "posvećeni roditelji" životinjama koje su zajedno gajili, a sada je Majli konačno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u seriji tvitova, stala na put glasinama da je njena veza s Kejtlin Karter okončala brak.

"Priznaću puno stvari, ali nikada i da sam prevarila supruga".

Majli je zatim "održala reč" i priznala SVE:

"Koristila sam travu, izbačena sam iz sinhronizacije filma 'Transilvanija' jer sam uslikana kada sam lizala tortu u obliku penisa za Lijamov rođendan, slikala sam se gola i sigurna sam da na Internetu ima više mojih golih slika nego ijedne druge žene...", napisala je Majli i dodala da je "odrasla i da je srećnija nego ikada u životu".

Pogledajte šta je sve priznala:

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 22, 2019 at 12:47pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.