Izvor: Blic, 29.Maj.2022, 10:23

PEVAČICA DOBILA OPASAN VIRUS SA 29 GODINA Morala da napravi pauzu u karijeri, ležala 4 meseca u krevetu: "To mi se desilo zbog umora"

Pevačica Sanja Maletić se još kao mlada devojka susrela sa zdravstvenim problemom zbog kog je morala da napravi pauzu u karijeri. Ona je sa 29 godina dobila koksaki virus.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAŠA PEVAČICA OBOLELA OD OPAKOG VIRUSA: Lekari je upozorili na opasnost - 4 meseca bila u krevetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022

Prepreke i problemi deo su svakog posla, a pevačica se još kao mlada devojka susrela sa zdravstvenim problemom zbog kog je morala da napravi pauzu u karijeri...Pevačica Sanja Maletić može se pohvaliti bogatom karijerom i brojnim hitovima koji su došli kao kruna njenog truda, upornosti i bezuslovnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.