NAŠA PEVAČICA OBOLELA OD OPAKOG VIRUSA: Lekari je upozorili na opasnost - 4 meseca bila u krevetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022, 11:47

NAŠA PEVAČICA OBOLELA OD OPAKOG VIRUSA: Lekari je upozorili na opasnost - 4 meseca bila u krevetu

Prepreke i problemi deo su svakog posla, a pevačica se još kao mlada devojka susrela sa zdravstvenim problemom zbog kog je morala da napravi pauzu u karijeri.

Pevačica Sanja Maletić može se pohvaliti bogatom karijerom i brojnim hitovima koji su došli kao kruna njenog truda, upornosti i bezuslovnog ulaganja u posao.

- Nažalost ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom - prisetila se pevačica.

Bez obzira na želju da nastavi da radi Sanja je sve podnela stoički i kao pravi profesionalac sačekala svojih pet minuta.

- Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći - ispričala je Sanja i poslala poruku svim mlađim kolegama da pronađu balans u svemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.