(PAPARACO FOTO) Nakon priče o RASKIDU uhvatili smo Anu i Davida ZAJEDNO – pogledajte ŠTA su radili pred njen ulazak u Zadrugu!

Izvor: 011vodič.com, 24.Dec.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(PAPARACO FOTO) Nakon priče o RASKIDU uhvatili smo Anu i Davida ZAJEDNO – pogledajte ŠTA su radili pred njen ulazak u Zadrugu!

Bivši takmičari “Zadruge”, Ana Korać i David Dragojević i dalje uživaju u ljubavi.
Oni su jedan od retkih parova koji su uspeli da opstanu u vezi i po završetku rijalitija, ipak, ni kod njih u vezi nije sve savršeno.
Nakon što se pojavila priča da se David naljutio na svoju dragu i izdrao na nju zbog toga što će poslednje dane pred “Zadrugu 3” provesti na korekciji nosa, a ne sa njim, uhvatili smo ih u jednom šoping centru.
Paparaco sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mesta nam je ispričao kako je sve izgledalo. 
David je čekao svoju dragu u restoranu, a ona mu je prišla sa leđa i iznenadila ga.
– Dugo se spekuliše da su Ana i David raskinuli, uporno pokušavaju da im smeste. Meni izgleda da se i dalje vole i podržavaju. Sve vreme su se grlili i ljubili. Svi pogledi su bili upreti u njih, pogotovo u Aninu kratu suknjicu po ovoj zimi – kaže naš izvor.
Podsećanja radi, Ana treba da uđe u “Zadrugu” oko Nove godine, a za Davida se još ne zna. Videćemo da li će njihova ljubav to preživeti, s obzirom da je i Anin bivši dečko Janjuš učesnik pomenutog rijalitija.

The post (PAPARACO FOTO) Nakon priče o RASKIDU uhvatili smo Anu i Davida ZAJEDNO – pogledajte ŠTA su radili pred njen ulazak u Zadrugu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.