Oženjeni sa njom varaju svoje supruge, kupuju joj skupe poklone, ali seksa - nema

Izvor: Press, 07.Nov.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženjeni sa njom varaju svoje supruge, kupuju joj skupe poklone, ali seksa - nema

Rajli (26) se zabavlja sa starijim, bogatim muškarcima koji je obasipaju poklonima u vidu automobila, luksuznih odmora, šopinga, a osim toga dobija i hiljade dolara mesečno u kešu. Ipak, ona tvrdi da im ne pruža seksualne usluge i da se ne skida potpuno.
  - Uvek sam govorila da je „novac ispred romantike“ – kaže ona i ističe da se nikad ne skida u potpunosti i da nema seks sa tim muškarcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od kojih su mnogi venčani.

Iako su je mnogi napadali zbog toga što je rasturila nekoliko brakova, ona se ne kaje zbog načina života koji vodi.

Kada je bila u emisiji doktora Fila Makgroa, iznela je svoju teoriju o tome zašto oženjeni muškarci žele toliko da budu u njenom društvu.

- Oni traže ono što im njihova žena ne nudi više. Kada stupite u brak, posle nekog vremena se uzgubi ono što je bilo na početku – držanje za ruke, međusobno slušanje, pričanje o mnogim stvarima. Ako vam se žena ugoji, prestane da se šminka, počne da oblači širu odeću, izgubićete interesovanje za nju. Ja ih usrećujem, pa oni onda odu svojoj ženi zadovoljni i bolje se ponašaju prema njoj, jer su dobro raspoloženi – objašnjava Rajli.


 
Neki joj dolaze i sa željom da imaju seks.
 - Neki mi traže i seks, ali im ja objasnim kako stvari stoje. Ako hoće da prihvate da nemamo seks, u redu, ako ne, mogu da idu – kaže ona.

Doktor Fil je onda pročitao troškove jednog od njenih mušterija: plaćen joj je put do Los Anđelesa, dobila je 7.000 dolara u kešu, pa je putovala u Njujork sa svim plašenim troškovima, račun u hotelu je iznosio 6.000 dolara, a potrošila je i 11.000 dolara. Zbog toga je doktor Fil šokiran što nije bilo seksa i što joj je taj novac tek tako dat.

Ipak, ona priznaje da voli muškarce sa fetišima.

- Fetiš sa stopalima mi je omiljeni. Nema tu ništa čudno – ako neko želi da vam da 5.000 dolara da vam liže stopala sat vremena, ne znam zašto bi bilo teško zavrnuti nogavice – objašnjava ona.

Osim toga, kako sama kaže, ona se nikad ne skida potpuno gola – gola je samo u gornjem delu tela.

- Ne želim sve da im pokažem da bih zadržala njihovu radoznalost. Dam im malo, ali sve je to sa stilom – priča ona.


Pogledajte deo njihoviog razgovora:


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.