Nije-seks-u-pitanju-Evo-zasto-muskarci-s-njom-varaju-svoje-zene

Izvor: medio.rs, 07.Nov.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije-seks-u-pitanju-Evo-zasto-muskarci-s-njom-varaju-svoje-zene

Rajli je 26-godišnjakinja koja izlazi sa starijim i bogatim muškarcima. Tokom gostovanja u emisiji doktora Fila, ona je objasnila zašto joj muškarci neprestano poklanjaju pažnju iako ne spava sa njima...

Rajli, koja sebe opisuje kao “šugar bejbi”, izlazi na sastanke sa starijim muškarcima koji je zasipaju skupim poklonima poput kola, luksuznih odmora, šoping tura i hiljada dolara mesečno.

“Oduvek sam govorila da novac dolazi pre romatike”, navodi Rajli, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ističući da se ne skida u potpunosti pred muškarcima i nema seks sa njima, od kojih su neki i oženjeni.

Iako su joj upućene brojne kritike uz osudu da neprestano uništava porodice drugih ljudi, ova simpatična plavuša se ne slaže sa tim i ne vidi ništa loše u svom načinu života. Ona je objasnila zašto oženjenim muškarcima toliko prija njeno društvo.

“Oni u meni traže ono što su njihove supruge prestale da im pružaju. Nakon toliko godina braka, nežnosti nestaju – držanje za ruku, pažljivo slušanje sagovornika, razgovor o interesantnim stvarima”, objašnjava Rajli.

“Ako se vasa žena ugoji, prestane da se šminka i ne izlazi iz trenerke, izgubićete interesovanje za nju. Tada ja nastupam. Činim ih srećnim, zbog čega mogu da odu kući dobro raspoloženi i ophode se bolje prema svojim ženama”.

Rajlina majka izjavila je da je ponosna na svoju ćerku.

Video klip možete pogledati ovde:

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.