Ove frizure najbolje pristaju osobama sa okruglim licem

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 20:59

Ove frizure najbolje pristaju osobama sa okruglim licem

Pravi izbor frizure može vam pomoći da na najlepši način istaknete karakteristike svog lica.
 Foto: ShutterStock
Ravni paž Asimetrična paž frizura uvek je odlična opcija, a ako imate okrugli oblik lica, dublji razdeljak sa strane i ravni vrhovi stvaraju paž frizuru koja vam fantastično pristaje.
Punđa i šiške Mislile ste kako je punđa na vrhu glave idealna samo za one dane kada vam kosa baš i nije čista? Razmislite ponovo. To je stil koji možete uvek da nosite, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a duge “lažne” šiške čine ga tako odličnim za okrugli oblik lica.
Kako dobiti lažne šiške? Deo kose sa zadnje strane prebacite napred, a zatim ostatak kose zavežite u punđu.

Razbarušeni paž srednje dužine Ni kratka, a ni duga kosa – da, to je apsolutno odlična dužina za okrugli oblik lica, jer s kosom srednje dužine možete da napravite mnogo frizura.
Savršena punđa Smeštena je na potiljku dok vam šiške, prebačene u stranu, pomažu da lice izgleda tanje.
Rep preko ramena Podizanje kose i njeno “odvlačenje” od lica dodaje visinu i volumen na vrhu a tako lice izgleda manje zaobljeno. Na kraju, rep prebačen preko ramena samo dodatno doprinosi ovom efektu.

Pletenica sa strane Ukoliko imate okrugli oblik lica, onda je ova frizura sa pletenicom prebačenom u stranu i dužim šiškama s druge strane jedna od najlepših koja će skrenuti pažnju na frizuru, a ne na oblik lica.
Centralni razdeljak Razdeljak po sredini glave je mali detalj koji će vam pomoći da dobijete veoma elegantnu frizuru. Duži paž ili lob odgovara okruglom obliku lica te ga čini “izduženim” i tanjim, što vam i jeste cilj.




The post Ove frizure najbolje pristaju osobama sa okruglim licem appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.