Ovakvu MANEKENKU još niste sreli: U Srbiji su mislili da sam RUŽNA, a onda sam otišla preko i...

Izvor: 24sata, 12.Dec.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakvu MANEKENKU još niste sreli: U Srbiji su mislili da sam RUŽNA, a onda sam otišla preko i...

U Srbiji je lepota žene jasno definisan pojam. To bar pokazuje primer Katarine Brkić koja je u svetu modelinga uspela tek pošto je otišla u inostranstvo. Ovde je pokušavala da radi, ali njen izgled se nikome nije dopao.

U Srbiji uspešna manekenka mora imati pravilne crte lica. Obavezna je i duga kosa. Nije poželjno biti drugačiji.

Katarinu Brkić (21) u svetu modelinga znaju kao Ketty. Rođena je u Požarevcu i kada je počinjala da se bavi manekenstvom, konstatno >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je nailazila na zidove.

Katarinin zaštitni znak je kratka plava kosa | Foto: Promo Crystal Model Agency

- U Srbiji sam pokušala u više agencija da radim, ali na žalost nisu imali sluha za moj izgled, za moju lepotu, a nisu bili ni profesionalni. Nisu uspeli da mi naruše samopouzdanje, čvrsto sam verovala u sebe i eto, danas sam jedan od najupešnijih srpskih modela u Aziji - priča Ketty.

Katarinin zaštitni znak je kratka plava kosa | Foto: Promo Crystal Model Agency

Ketty najviše radi u Aziji | Foto: Promo Crystal Model Agency

Šta joj je pomoglo da karijeru napravi baš u Aziji?

- Kod nas još uvek važe pravila da je lepa devojka samo ako ima dugu kosu. Ja imam kratku plavu kosu i svi mi kažu da ličim na Jelenu Karleušu s početka karijere. Ova frizura je totalni hit u Aziji - kaže Katarina Brkić.

U Srbiji Ketty nije mogla da nađe poslove | Foto: Promo Crystal Model Agency

- Za naše pojmove očigledno nisam bila dovoljno lepa sve dok nisam otišla u Peking. U Kini ljudi vole moj izgled jer sam drugačija, a drugačije se svuda u svetu ceni. Na žalost kod nas ne. Pojam "ružnih manekenki" postoji samo kod nas. Svako je lep na svoj način i svako ima nešto posebno, samo mora to da istakne. U svakom slučaju prolazi polako vreme silikonskih lepotica- zaključuje Katarina.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

U Srbiji su joj govorili da je ružna, danas je jedna od najuspešnijih modela u Aziji

Izvor: Blic, 12.Dec.2014

Katarina Brkić uspela je u svetu modelinga tek pošto je otišla u Aziju. U Srbiji je pokušavala da radi, ali njen izgled se nikome nije dopao, pišu 24sata.rs...Katarina (21), u svetu modelinga poznata kao Keti, rođena je u Požarevcu i kada je počinjala da se bavi manekenstvom, konstatno je nailazila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.