Ova žena ima DVE VAGINE, i otkriva ono što SVI ŽELE DA ZNAJU (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova žena ima DVE VAGINE, i otkriva ono što SVI ŽELE DA ZNAJU (FOTO) (VIDEO)

Model i jutjuberka Kasandra Benson ima dve vagine i o svom retkom poremećaju priča potpuno otvoreno.

Malformacija materice koju ima Kasandra, svodi se na to da je njena materica takve građe da je parni organ, zbog čega žene koje imaju takvu matericu, neretko imaju i dve vagine.

Duplu matericu ima jedna od 3.000 žena, a to, šta god neki mislili o tome, ume da bude vrlo problematično.

Od seksa, preko menstruacije i porođaja, žene sa dve vagine mogu imati čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << spektar smetnji i poteškoća.

Kasandra, na primer, otkad ima ciklus, ima ga dva puta mesečno, a bolovi koje tad proživljava su toliko jaki da je jednom zbog njih završila u bolnici.

Ipak, ona je u vezi toga vrlo otvorena, jer misli da u svim odnosima u životu, bili oni prijateljski, poslovni ili ljubavni, treba biti iskren.



- Kad je reč o mom partneru, koga god da budem izabrala, želim da zna za moje stanje i poštuje ga, kao i sve ostalo što dolazi uz njega - kaže Bensonova.

(Telegraf.rs / Viralthread)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.