Ova stjuardesa radi od kuće - da, još je smešnije kad vidite kako to izgleda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 09:54

Ova stjuardesa radi od kuće - da, još je smešnije kad vidite kako to izgleda! (VIDEO)

Snalazi se, šta će...

Kristin Žilet, stjuardesa WestJeta, snimila je kratak video koji pokazuje kako se stjuardese nose s karantinom usred pandemije koronavirusa. U skeču koji je snimila s mužem, komičarem i mađioničarem Vesom Barkerom, par se pretvara da je usred leta.

Snimak je prikupio gotovo milion pregleda u nekoliko dana, a mnogi su bili puni hvale za par navodeći kako su ih zaista nasmejali. "Ja sam stjuardesa... scena u WC-u... neprocenjivo", jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od komentara.

"Kao stjuardesa mogu samo da kažem da je ovo tačno i smešno. Pola radnog vremena provodimo govoreći putnicima da ne otvaraju vrata toaleta", još je jedna od reakcija na snimku koja je mnogima izmamila osmeh na lice.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.