Ova 61-godišnjakinja je spremna da izdvoji bogatstvo da SUROGAT MAJKA RODI BEBU njoj i njenom 37 GODINA MLAĐEM PARTNERU! On je oduvek želeo decu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 07:02

Ova 61-godišnjakinja je spremna da izdvoji bogatstvo da SUROGAT MAJKA RODI BEBU njoj i njenom 37 GODINA MLAĐEM PARTNERU! "On je oduvek želeo decu..."

Šok

Među njima je 37 godina razlike, dobiće dete i ljudi su nemilosrdni: “Odmah bi vam zvao socijalnu službu, jadno to dete!”

Šeril MekKejn (61) i njen suprug Kuran (24) već neko vreme šokiraju ljude na duštvenim mrežama, svojim nekonvencionalnim odnosom, ali nastavljaju da ignorišu oštre kritike i ove nedelje su objavili važne vesti.

Nikada nisu krili da žele da imaju bebu zajedno, ali Šeril je ove nedelje na TikToku otkrila da se ovog meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upuštaju u svoje “surogat majčinstvo”.

“Da sam nastavnik u školi tog deteta, odmah bih zvao socijalno”, “Zamislite ih kako idu na roditeljski sastanak”, “Jadno to dete!”, “Počeo sam da mislim da mu se ovo sviđa i da nije nateran da bude sa njom, pa čak je i kosu ofarbao kako bi izgledao starije”, bili su nemilosrdni pratioci.

Sarah wasn’t too old so neither am i

♬ everybody look to the left - my anxiety as a tiktok account

Šeril, koja već ima sedmoro dece, nedavno je otkrila da je spremna da plati 120.000 funti kako bi dobila bebu od surogat majke.

- On je oduvek želeo decu, a ja želim da budem majka njegovom detetu. Naravno, zbog mojih godina, moraćemo da usvojimo dete ili da ga dobijemo uz pomoć surogat majke - ispričala je ranije Šeril.

Kuran je upoznao Šeril kada je imao samo 15 godina, kada je radio u restoranu brze hrane njenog sina Krisa, počeli su da se zabavljaju 2020. godine, a venčali su se 2021.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.