Otišla je na ručak, a samo nekoliko minuta kasnije našu mladu pevačicu sačekalo je nešto čemu se uopšte nije nadala

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišla je na ručak, a samo nekoliko minuta kasnije našu mladu pevačicu sačekalo je nešto čemu se uopšte nije nadala

Mlada,lepa i sve popularnija Katarina Ina Gardijan je, kako saznajemo,imala leto prepuno obaveza oko promocije novih pesama.

A onda je usledila jos jedna nova pesma "Ako budem htela" koju je premijerno izvela na Ohridskom festivalu 8.septembra. Ina je nastupila na pomenutom festivalu tokom Internacionalne večeri kao predstavnik Srbije. O tome kako nas je predstavila pred muzikalnim Makedoncima govori nagrada za najbolji scenski nastup koju je ponela sa Ohrida.

Po povratku,u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << društvu Milana Stankovića i njenog producenta Kristijana Grgića otputovala je u Sarajevo. Domaćini su im bili popularni Buba i Jala. Otišli su na ručak pa im saopštili da su za Inu i Milana je bio spreman i duet koji biti pravo osveženje za našu muzičku scenu.

Nakon velikih hitova koje su Buba i Jala radili za mnoge naše muzičke zvezde,možemo da očekujemo još jedan hit u nizu. Ovoga puta, njihovu pesmu će izvoditi jedan od najboljih muških vokala na ovim prostorima, Milan Stankovic, i mlada zvezda Ina Gardijan. Promocija dueta je planirana za novembar, a do tada uživajte u Ininoj novoj pesmi "Ako budem htela".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.