Opet spasava svet, ali ovoga puta BEZ MAJICE! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Jul.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet spasava svet, ali ovoga puta BEZ MAJICE! (VIDEO)

"Kapetan Amerika" ima novu misiju...

Ako ste mislili da se glumac Kris Evans oprostio od spasavanja sveta kada je "penzionisao" štit Kapetana Amerike iz Marvelove franšize - prevarili ste se!

Netfliks je objavio trejler za novi film pod nazivom "The Red Sea Diving Resort" u kojem Evans tumači lik agenta Mosada. On se nalazi u Sudanu gde pokušava da spasi etiopijske izbeglice jevrejskog porekla.

Film je baziran na osnovu istinite priče koja se odigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 1981. godine i smešten je hotelu čiji naziv nosi film, i odakle Evans i ekipa pokušavaju da zaštite izbeglice.

Zbogom Kapetane Amerika!

Nekadašnji Kapetan Amerika u ovoj ulozi "fura" bradu, ali i scene bez majice, što do sada nismo imali prilike tako često da gledamo!



Izvor: YouTube/Netflix

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.