Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Maj.2023, 10:16

Opasna zabava: Veliki broj mladih vozača gleda video snimke na pametnim telefonima

Više od polovine ispitanika (54 odsto) priznaje da vozi kada su veoma umorni. Gotovo četvrtina vozača mlađih od 35 godina kaže da se rizično ponaša za volanom automobila. To je vidljivo iz godišnjeg izveštaja francuske fondacije Vinci Autoroutes. Upotreba pametnih telefona i konzumacija alkohola i droga su u porastu među mladima do 35 godina, posebno među […]
Vest Opasna zabava: Veliki broj mladih vozača gleda video snimke na pametnim telefonima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Istraživanje: Gotovo četvrtina mladih vozača ponaša se rizično za volanom

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2023

Gotovo četvrtina vozača mlađih od 35 godina kaže da se rizično ponaša za volanom automobila. To je vidljivo iz godišnjeg izvještaja francuske fondacije Vinci Autoroutes.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.