Oborila sve rekorde: Ova fotografija na Instagramu ima više od 9,5 miliona lajkova (FOTO)

Izvor: BKTV News, 04.Feb.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborila sve rekorde: Ova fotografija na Instagramu ima više od 9,5 miliona lajkova (FOTO)

Za samo 15 sati fotografija je sakupila više od 7,5 miliona lajkova, a nju je objavila jedna od najpopularnijih svetskih pevačica.

Pevačica Bijonse juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je potvrdila da je ponovo trudna i da ovoga puta čeka blizance, a ova slika je za manje od jednog dana postala najlakovanija slika na Instagramu ikada.

VELIKA TRAGEDIJA! Čuvena pevačica pronađena mrtva, izgorela u automobilu! (FOTO)

Za samo 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sati fotografija je sakupila više od 7,5 miliona lajkova.

Фотографија корисника Beyoncé (@beyonce) дана 15. Окт 2016. у 10:23 PDT

Ovaj podatak uopšte ne čudi, s obzirom na to da Bijonse ima 92,8 miliona pratilaca.

"Želimo da podelimo našu ljubav i radost. Blagosloveni smo već dva puta. neizmerno smo zahvalni što će naša porodica dobiti još dva člana i hvala vam na lepim željama. Karterovi", napisala je pevačica

Pogledajte fotografiju:

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

Фотографија корисника Beyoncé (@beyonce) дана 1. Феб 2017. у 10:39 PST

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.