Objavljen uznemirujući snimak bizarnog ponašanja poznate glumice (VIDEO 18+)

Izvor: BKTV News, 31.Jan.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen uznemirujući snimak bizarnog ponašanja poznate glumice (VIDEO 18+)

Nakon što je hospitalizovana zbog bizarnog ponašanja, poznata glumica se suočava sa još jednim problemom.

Naime, objavljen je video snimak na kom se vidi mlada američka glumica Miša Barton kako se previja preko ograde na terasi kuće u kojoj živi i viče razne bizarnosti. Izjava koja je posebno uznemirila njene fanova bila je ta da joj je "majka veštica".

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Glumica, očigledno pod uticajem narkotika, u jednom trenutku je pala, a potom su komšije pozvale Hitnu pomoć.

Inače, ona je ranije tužila svoju majku, ujedino i menadžerku, Nualu zbog potkradanja. Glumica tvrdi kako je majka sve vreme krala novac od nje i prihvatala umesto nje poslovne ponude koje su srozale njenu reputaciju.

Glumica je rekla da je bila pod uticajem "droge za silovanje", koju joj je neko stavio u piće na proslavi njenog rođendana. Ona se oglasila i na društvenim mrežama, a na Tviteru je napisala da će uspeti da prevaziđe sve nevolje koje su je snašle u poslednje vreme.

Takođe, Miša se zahvalila svojim fanovima na ljubavi i podršci koje su joj pružali u teškim danima za nju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.