OVO SU SVI ČEKALI! Evo kako su Iva i Stefan proveli PRVU NOĆ posle ozvaničenja VEZE!

Izvor: Press, 29.Okt.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU SVI ČEKALI! Evo kako su Iva i Stefan proveli PRVU NOĆ posle ozvaničenja VEZE!

Zadrugari su sa ushićenjem dočekali vest da su se Iva Grgurić i Stefan Karić poljubili juče. Iva i Stefan su ceo dan pokazivali koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a Grgurićeva je čak spremila i romantično iznenađenje za svog dečka - večeru pored doka.
Foto:pink
.

Autor: TvPink Printscreen


Grgurićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je jedva čekala da večeras zaspe po prvi put pored svog zvaničnog dečka, pa se našalila sa zadrugarima da ide da se istušira za svoju prvu bračnu noć. Kada se vratila iz kupatila, Iva je legla pored Stefana, a on ju je zagrlio i počeli su da slušaju priče koje je pričao Marko Janjušević Janjuš.




Autor: TvPink Printscreen


Iva je uživala u Stefanovom zagrljaju, a on se u jednom trenutku uspavao. Ne želeći da ga budi, Grgurićeva se pomerila, pa je onda i ona zaspala. Kako će se dalje njihov odnos razvijati, ostaje da vidimo.




Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.