Izvor: Press, 08.Jan.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO RIJALITI KAMERE NIKAD NISU ZABELEŽILE: Ivan Marinković odbija da slavi Božić, a tek da čujete zašto! ZAPREPASTIO!

U vili "Parova" već sedam sezona zaredom obeležava se Božić, međutim, ove godine Ivan Marinković šokirao je odbijajući da prisustvuje slavlju.
Iako ga većina cimera već nekolik odana izbegava, devojka Jelena Ilić ne napušta mu stranu, pa mu se tako i pridružila u tajnoj sobi, ne bi li mu promenila mišljenje. S druge strane, pribojava se da nije ljut >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog najskorijih dešavanja, te je i to rešila da proveri.
 



Ivan je, pak, odbojao da razgovara.
 
"Ne znam šta mu je... Da li zbog toga što mu je moja majka juče poklopila slušalicu, a onda se duri što sam rekla nešto što sam rekla. Uopšte ga ne razumem", jadala se Ilićeva Slađi Petrović.
 
"Pusti ga malo i ne brini, ti i dovoljno balansiraš!" rekla joj je Petrovićeva.
 
FOTO: HAPPY SCREENSHOT

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.