OVO JE GENIJALNO! Kad vidite šta je tip zakačio na gumu, oduševićete se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:47

OVO JE GENIJALNO! Kad vidite šta je tip zakačio na gumu, oduševićete se! (VIDEO)

Valjda je patentirao izum.

Ljudi koji često i mnogo putuju, pa i oni koji to rade ređe, uvek imaju jedan problem na umu - šta raditi kad pritera nužda.

Naravno, sve je u redu kad je u blizini toalet ili neki restoran, ali šta činiti kada ste na otvorenom putu? Za malu nuždu i nije panika, ali za veliku... ipak svaki čovek zaslužuje određeni stepen udobnosti da bi se olakšao.

E, ovaj vozač, koji je verovatno često za volanom, se dosetio kako da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to reši. On je napravio mobilnu dasku za wc šolju, koja se kači na točak automobila. Pa, kad već mora da se olakša pored puta, neka to bude sa stilom.

Čak se i potrudio da iskopa rupu, što je za svaku pohvalu.

Bravo😏😏😂😂😂😂😂 pic.twitter.com/WhaW8AGskA

— Ја сам ИштВАН Бездушни Ботолог 2 〠 (@djenkaboy2_2) September 23, 2020

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.