OVE POZE PRUŽAJU NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO MUŠKARCIMA, A ISTOVREMENO IZLUĐUJU ŽENE! Strast će prštati na SVE STRANE!

Izvor: 011vodič.com, 16.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE POZE PRUŽAJU NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO MUŠKARCIMA, A ISTOVREMENO IZLUĐUJU ŽENE! Strast će prštati na SVE STRANE!

Jarbol
Za ovu pozu, partnerka mora biti gipka i savitljiva. Dok ona leži na leđima, vi podignite njene noge pod uglom od 90 stepeni u odnosu na njeno telo. Kleknite ispred nje i stavite njene noge naspram vaših grudi, ali ih držite čvrsto skupljene. Još jedna blagodet ove poze jeste to što što ćete imati osećaj da je njena vagina uža, zahvaljući spojenim nogama.
Savet: Kada seks postane divlji, pazite da ne podižete leđa partnerke zajedno sa nogama sa njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << oslonca. To stvara pritisak na njena leđa i u tom slučaju, ništa od uživanja.
Lotus 
Isto kao i sa kaubojkom, ova poza zahteva da većinu ili ceo posao obavlja žena. Vi treba da sedite sa prekrštenim nogama i da je povučete u krila. Ona treba da vas opkorači obuhvatajući nogama vaš struk, a zatim da se pomera gore – dole. Ako joj je teško da se pomera gore – dole, postoji alternativa: neka se pomera napred – nazad. To jednako uzbuđuje, a stvara manji pritisak na donji deo leđa.
Savet: Prislonite se na zid tokom ove poze. Ne samo da ćete imati potporu za leđa, već će i partnerka imati za šta da se drži, što će joj znatno olakšati.

The post OVE POZE PRUŽAJU NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO MUŠKARCIMA, A ISTOVREMENO IZLUĐUJU ŽENE! Strast će prštati na SVE STRANE! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.