Izvor: Press, 26.Sep.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ SNIMAK JE SKLONJEN! Miljana lomi kamere kamenjem i vrišti, Marija plače, hoće da ostavi DETE u rijalitiju!

Miljana Kulić bila je sinoć u centru pažnje "Zadruge"
Dobila je i kaznu oduzimanja nedeljnog honorara sinoć zbog toga što je Gibu Vasića pogodila šoljom u glavu, a potom je nastavila da histeriše i u jednom momentu je čak napustila imanje u Šimanovcima na sat vremena.
 


Ipak, nisu sve scene pokazane sinoć u prenosu. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << čitavog haosa i lajv uključenja od 22 sata, dok je prenos "Zadruge" bio standardno prekinut zbog emitovanja serije, Nišlijka je takođe divljala i besnela, tražeći da napusti šimanovački šou zajedno sa mamom, a da joj sina Željka naknadno izvedu napolje.
NE PROPUSTITE POMOZITE SEBI AKO IMATE BOLOVE: Evo kako da patnja sa zglobovima, kičmom i vratom bude prošlost
ĐOGANIJEVI NISU RADILI NI PRE ZADRUGE! Sloba Radanović odgovorio na Lunine OPTUŽBE da je on kriv za sve!
BORA SANTANA PLATIO RASTI 12.000 EVRA! Reper ga ispalio najstrašnije!
POSLE POR** AFERE OGLASILA SE SEVERINA: Prvi put uputila direktnu PORUKU

 
To je bila najava čitavog potonjeg haosa i već tada se videlo da se Kulićeva ne oseća dobro - ni psihički, a ni fizički, kako je sama rekla.
 
- Otvori mi da izađem odavdeeee... Momentalno, istog momenta! Kad ćete mi otvoriti vrata da izađem odavde? Otvori mi kapiju, otvori mi srce mi lupa! Mama, izađi sa mnom, neću da se vratim ovde. Po dete ćemo da dođemo, Klara je tu! Dete mi izvedite, završila sam ja i sa vama i sa ovim rijalitijem - urlala je Nišlijka iz sveg glasa.
 
Miksi je tada besnela u dvorištu, svađala se s obezbeđenjem koje ju je pratilo u stopu, a produkciji je u kameru poručivala da moraju odmah da je puste napolje i da je "ne zanima više 'Zadruga'".
 
U jednom momentu, ona je uzela u ruku nekoliko kamenja, te je počela da gađa u pravcu kamera. Očigledno je talentovana za rukomet, jer je sa pristojne udaljenosti lagano uspela da pogodi kameru kamenom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.