Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NASILJE U PORODICI, DEVOJKA JE BOLESNA I AGRESIVNA! Apel: Zaštite Miljanino dete ili sledi PRAVNI POSTUPAK!

Nakon ispada Miljane Kulić koja je sinoć udarila sopstveno majku, a pre neko veče kamenjem gađala kamenje i zadrugare, pevačica Zlata rešila je da sve kaže šta ima. Ona se je obećala da će u lajvu reći šta ima, odnosno da će se obratiti produkciji i centru za socijalni rad zbog skandala koji je Miljana The post OVO JE NASILJE U PORODICI, DEVOJKA JE BOLESNA I AGRESIVNA! Apel: Zaštite Miljanino dete ili sledi PRAVNI POSTUPAK! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DAN POSLE! LUNA OGORČENA NA MILJANU POSLE TUČE: Neka bude spremna, sad ćemo da se igramo!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2018

Još jedno jutro u Zadruzi prošlo je mirno, ali su izrečene neke teške reči. Luna Đogani i Zorica Marković su vidno razočarane sinoćnim ponašanjem Miljane Kulić. One su u spavaćoj sobi podelile mišljenje o tome zašto se ona tako ponašala i razočarano govorile o provociranju Mirka Gavrića...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.