Izvor: Press, 15.Feb.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET DOKAZAO DA JE OZBILJAN CAR! Zorica i Kemiš i posle više od TRI DECENIJE BRAKA slave Dan zaljubljenih: Zbog poklona koji je dobila, pevačica VAN SEBE! (FOTO)

Ponovo je uspeo da je obori s nogu!
Pevačica narodne muzike Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i posle toliko godina braka slave Dan zaljubljenih.




Autor: Unsplash, Pink.rs


Muzičku zvezdu svake godine Kemiš iznenadi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dan zaljubljenih, što je i ove godine bio slučaj, kada je Zorica dobila čini se nikad romantičniji poklon kojim se brže-bolje pohvalila na društvenim mrežama! U pitanju je korpa ruža u nežno roze nijansama, sa sve balonom sa ukrasima u istoj boji.



- Srećan van Dan ljubavi - napisala je Brunclikova, koju je ovaj poklon, sudeći po njenom izrazu lica, oborio s nogu!



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.