ON JE IDIOT I HOHŠTAPLER, neću da mu dozvolim da se igra sa Miljanom PO CENU MOG ŽIVOTA: Siniša Kulić ogorčen na Zolu, nikako ne želi da njegova ćerka rodi drugo dete!

Izvor: Press, 07.Okt.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE IDIOT I HOHŠTAPLER, neću da mu dozvolim da se igra sa Miljanom PO CENU MOG ŽIVOTA: Siniša Kulić ogorčen na Zolu, nikako ne želi da njegova ćerka rodi drugo dete!

Domaća javnost već danima bruji o tome da je učesnica "Zadruge 3" Miljana Kulić ponovo u drugom stanju, te da očekuje dete sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je bila u vezi u drugoj sezoni ovog rijalitija, a koji je sinoć ušao u Belu kuću. Miljanina majka, Marija Kulić očajna je zbog ove činjenice, te ju je savetovala da bi najbolje bilo da se to dete ne rodi. Ipak, Kulićeva je ostala pri stavu da želi dete sa Zolom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto:pink

Autor: Pink.rs, TvPink Printscreen, Pixabay.com


Mi smo kontaktirali Miljaninog oca Sinišu Kulića, koji je saglasan sa svojom suprugom i nikako ne podržava drugu trudnoću svoje ćerke.



Ja sam uvek na strani moje supruge. Ne podržavam Miljaninu trudnoću, ne želim da se to desi. Nadam se da će Marija da joj objasni činjenično stanje, jer zaljubljen čovek ne vidi ništa. Onaj je prevarant, hohštapler, idiot, ma sve najgore reči koje postoje na svetu. Nažalost, i on je nečije dete, ali je takav utisak ostavio na mene i tako se prezentovao. On može samo da zahvali Miljani, da je ljubi u d*pe što mi nije rekla kad je on bacio kolica, on sad ne bi mogao da talasa. On je jedna obična muška k*rvica, žena koja je pod uticajem nekog šatro menadžera Bobana, koji je sa njim u dogovoru, dele pare na 50-50. On radi po Bobanovim ingerencijama. Miljana je ispala glupa, ali za sve ima leka. Tako i za ovo, ako posluša Mariju. Ja sam protiv toga (abortusa), ali bolje je to nego da se celog života jede. To dete neće da pati, dok smo mi živi to dete ne bi patilo, ali zašto da Miljana srlja iz greške u grešku - pričao je uznemireno Siniša, a onda dodao:



Autor: TV Pink Printscreen


Taj njegov je sve isplanirao, jer Zola je glup, on ne može da isplanira ništa. On je bio u Nišu mesec dana, pričam ovo argumentovano, iz ličnog iskustva. On čovek ništa ne zna, da mu daš štap i da mu kažeš: "Ubodi vola u d*pe" on bi ga ubo u uvo. Naša kuća je 20 metara udaljena od prodavnice, on se i tu izgubio, pošao da kupi cigare i izgubio se. Pored toga, on je i poročan, pušio je travu na našoj terasi, da mi je to Miljana to rekla bacio bih ga sa terase. Taj dim se vraća unutra, može i detetu da škodi. Ja znam i ko mu je prodavao travu, čovek mi je to rekao kasnije, da mi je prijatelj rekao bi mi to odmah, ali je imao korist od njega, zato mi nije ni rekao. Može on da jede g*vna koliko hoće da nije, ja znam da jeste, to odgovorno tvrdim. On ne zna dve prosto proširene rečenice da sklopi, videli ste svi njegov poziv sa Miljanom... Crno mu ispod očiju, onaj čovek mu sugeriše šta će da priča, taj Boban, koji je samo za nijansu pametniji od njega i on je glup, ali se trudi bar da bude normalan - rekao je Siniša.


Miljanin otac nam je rekao i da je pomno pratio njen susret sa Zolom, te da se ponovo uverio koliko je Miljana naivna i lakoverna.




Autor: TvPink Printscreen


Ispratio sam. Ja sam se uverio sto puta, Miljana je od malena naivna, blagonaklona prema ljudima, veruje u Boga. Ona zna napamet molitve, a ovaj je sušta suprotnost. Oni su, džukele seljačke, u njoj prepoznali tu naivnost, ona je željna ljubavi i pažnje. Ona nikad nije imala momka, nije imala ni vremena, a hormoni su hormoni. Prvi koji je njoj prišao, koji joj poklonio pažnju, ona je, na žalost moju i naše porodice, podlegla tom pritisku. On je samo naučen šta da kaže, a to malo je bilo dovoljno za Miljanu. Sad ćemo da vidimo koliko je pametan i da vidimo koliko je voli i želi - rekao je Siniša.


Pitali smo Kulića šta će se dogoditi ako Miljana ostane pri stavu da želi da zadrži dete sa Zolom, a on je istakao da mu je veoma žao što njegova najstarija ćerka nije imala mladost, kao sve njene vršnjakinje.



Od sudbine ne možeš da pobegneš. Ako zadrži dete, dok sam živ ne želim da vidim Zolu, a dete je ipak moja krv. Nije lep izraz da kažem nerado, ali moraću da živim sa tim i to dete ću da gledam, isto kao i Željka. Željka najviše na svetu volim. Sve što imam, da li je to mnogo ili malo, biće Željkovo, a Miljana može da ima još petoro dece. Žalosno je što ću, ne daj Bože ako se to desi (da Miljana rodi drugo dete), morati da budem fleksibilan i da oduzmem Željku. Žao mi je samo nje što će da se pati, jer ona stvarno nikakvu mladost nije imala, najbolje godine su joj prošle u rijalitijima. Ona nije ni putovala, mi nismo bogati, ali smo to mogli da joj priuštimo. Ali to je ona htela, da bude popularna i ja to nisam mogao da promenim. Ona se porodila carskim rezom, doktori su joj rekli da ne sme ponovo da rađe bar dve godine, to su neki parametri, ja nisam lekar da bih znao to, ali razmišljam o njoj - rekao je Siniša, a zatim dodao da je Miljana sjajna majka i da ne razume ljude koji o njoj govore loše:



Autor: RTV Pink


Slušam razne priče, da ona nije nikakva majka, ona je o sestrama više brinula nego mnogi ljudi o deci. Ona nije spavala, gledala je da li Željko diše, pa ako se ne okreće, ona probudi Mariju. Ona je stvarno dobra majka, ali strah me da se ne upropasti. Ovo je mnogo brzo za nju, a ta deca moraju da imaju normalan život i perspektivu, sa njim ili bez njega. On može samo da ih skrene s pravog puta i da napravi nešto loše. Ne želim ni da kažem šta mi pada na pamet, da me to dete sutra mrzi, da me prezire. To je jedan hohštapler, on ne može da se promeni, nije završio ni školu da bi imao perspektivu. To je govedo jedno, koje je naučilo ceo dan da leži, da mu mama da doručak, pa da uzme pare od nje da ode u grad da kupi travu, a pored svega toga je pao pod uticaj onog foliranta menadžera. J*bem ti čoveka kom treba menadžer za život. U Miljani su videli zlatnu koku. Meni ne treba ništa od toga, meni njene pare ne trebaju. Ona se muči zbog sebe i svoje dece, da im obezbedi lep život, a sa njim je ljubav do zadnjeg dinara. Onda neću ni ja da budem tu da joj pomognem. Ako se to desi, imam samo dva izbora... Kad imaš dete, na sve si spreman za svoje dete, ja moram da se žrtvujem za nju, a to je ništa, ali ću ovu decu i Mariju da dovedem u nezgodnu situaciju. Ja ne mogu da dozvolim da se neko igra sa mojim detetom, to neću da dozvolim po cenu svog života. Ovde nema šta da se gleda sa pozitivnije strane, jer ovde nema šta da se čeka, jer od g*vna ne može pita da se napravi - zaključio je Siniša Kulić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.