Izvor: Press, 14.Sep.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE ALFA MUŽJAK, NEĆE MI BITI LAKO: Olja Bajrami se jadala Staniji, priznala joj da NIJE U VEZI sa Bojanom! Evo zbog čega (VIDEO)

Stanija ostala u šoku.
Protekle noći Olja Bajrami i Bojan Gaćeša su obelodanili svoju ljubavnu vezu tako što su se poljubili pred svima, nakon čega su dobili veliki aplauz svojih cimera.




Autor: Rijaliti Zadruga


Olja je danas u otvorenom razgovoru sa Stanijom Dobrojević priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da joj neće biti lako sa Gaćešom i da oni nisu zajedno.



Misliš da će ti biti lako sa Bojanom? - pitala je Stanija.



Autor: Rijaliti Zadruga


PROČITAJTE JOŠ: IMA GLUPE IZJAVE, A NEMA KARAKTER I STAV: Luna pred svima ŽESTOKO OPLELA po Slobi, neće mu biti dobro kada bude čuo ŠTA STVARNO MISLI O NJEMU! (VIDEO)



Ne, neće, zato što je alfa mužjak. On je sada miran zato što je pogrešio. Inače, on je dečko iz centra Beograda, iz Sarajevske ulice, nije on neko ko trči okolo. Ja sam njemu rekla da mi nismo zajedno, poljubila sam ga zato što sam htela, ali on mora da zna kako mora da se ponaša - odgovorila je pevačica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.