Izvor: Press, 18.Avg.2020, 14:38

ON ĆE MU POMOĆI DA ZAGORČA ŽIVOT STANIJI U ''ZADRUZI 4''? Poslao poruku Kristijanu za vreme lajva, Dobrojevićevoj neće biti svejedno kad vidi ovo!

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović se danima prepucavaju putem društvenih mreža i jedno drugome upućuju žestoke uvrede i psovke.
foto:pink
.
Foto: Pink.rs


Međutim, izgleda da Kristijan neće biti jedini koji ima nešto protiv Dobrojevićeve i koji je spreman da uđe u sukob sa njom. Naime, dok je Golubović držao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lajv, Filip Mijatov se uključio komentarom da će zajedno sa Kristijanom da "zagorčava život" Staniji.
- Najjači brat ka**ćemo Staniju u "Zadruzi"- poručio je Filip Kristijanu na Instagramu.
Foto: Instagram.com

Podsetimo, Mijatov je već najavio da ulazi u četvrtu sezonu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima. I već sada je otkrio da će biti na Kristijanovoj strani u sukobu sa Dobrojevićevom.
Foto: Instagram.com/Filip Mijatov

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.