Izvor: Blic, 23.Sep.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBUKLA JE NEPRISTOJNU HALJINU I SVI SU ZINULI Čekali su momemenat da joj sve ispadne, a onda je izvirila TAJNA (FOTO)

Sinoć je održana prestižna, 71. po redu, dodela "Emmy" nagrada u Los Anđelesu. Ispred "Mikrosoft teatra" na crveni, odnosno ljubičasti tepih, stigla su neka od najvećih imena Holivuda!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POJAVILA SE KAO PRINCEZA, A NJEN ŽIVOT JE DALEKO OD BAJKE Živela je na ulici, želela da bude prostituka, a sada na SKANDALIMA ZARAĐUJE MILIONE

Izvor: Blic, 23.Sep.2019

Sinoć je održana prestižna, 71. po redu, dodela "Emmy" nagrada u Los Anđelesu. Ispred "Mikrosoft teatra" na crveni, odnosno ljubičasti tepih, stigla su neka od najvećih imena Holivuda, a među njima i pop pevačica Holzi, koja je kroz samo par godina karijere uspela da postane globalni fenomen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.