Dodeljene nagrade Emi, Igra prestola najbolja drama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade "Emi", "Igra prestola" najbolja drama

Na svečanoj ceremoniji u Los Anđelesu sinoć je održana 71 dodela "Emi" nagrada, a za najbolju dramu proglašena je serija "Igra prestola".

Nagradu u kategoriji komedije osvojila je serija "Lutalica". Najbolji glumac u kategoriji komedije je Bil Heder (Bari), a glumica Fibi Voler-Bridž (Lutalica).

Za najboljeg glumca u dramskom žanru proglašen je Bili Porter (Poza), a za glumicu Džodi Komer. Najbolja mini-serija je "Černobilj".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Igra prestola" osvojila nagradu Emi

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2019

Na svečanoj ceremoniji u Los Anđelesu sinoć je održana 71. dodela "Emi" nagrada, a za najbolju dramu proglašena je serija "Igra prestola"...Nagradu u kategoriji komedije osvojila je serija "Lutalica"...Najbolji glumac u kategoriji komedije je Bil Heder (Bari), a glumica Fibi Voler-Bridž (Lutalica)...Za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.