OBIŠAO DECU IZ ZVEČANSKE NA LETOVANJU! Željko se uputio u Bijelu kako bi se uverio da mališanima ništa ne nedostaje! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 15.Jul.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBIŠAO DECU IZ ZVEČANSKE NA LETOVANJU! Željko se uputio u Bijelu kako bi se uverio da mališanima ništa ne nedostaje! (VIDEO)

Vlasnik TV Pink želeo je da proveri kako se njegovi drugari iz Zvečanske provode na letovanju.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

OBIŠAO DECU IZ ZVEČANSKE NA LETOVANJU Željko Mitrović se uputio u Bijelu kako bi se uverio da mališanima ništa ne nedostaje

Izvor: Blic, 15.Jul.2019

Proteklih dana na Instagram profilu Željka Mitrovića imali smo priliku da vidimo snimke sa Santorinija, poznatog letovališta u Grčkoj. Osim što je nakon uspešno završene sezone vreme na Santoriniju proveo sa porodicom, Željko je iskoristio priliku da provoza i svoj čuveni elektro - skejt na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.