Novi skandal posrnulog košarkaša

Izvor: Mondo, 25.Jul.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal posrnulog košarkaša

Lamar Odom se jedva izvukao iz kandži alkohola i zagrljaja striptizeta, a sada je u centru novog skandala.

Nekadašnji NBA as Lamar Odom učestvovao je u incidentu u restoranu "Huters", poznatom po konobaricama koje nose oskudne "kostimiće" kako bi privukle muškarce u sportski bar.

Lamar je sa grupom prijatelja proveo veče u "Hutersu", ali su se posvađali sa drugom grupom muškaraca. Prema pisanju portala "TMZ Sports", dogodila se pucnjava ispred restorana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />A šta radi bivša?

Portal prenosi da je policija u Njujorku pokrenula istragu, a da pravim čudom niko nije povređen. Nije poznato ko je od učesnika poneo pištolj i ispalio više metaka, dok su Odomovi advokati kratko rekli da on "sarađuje sa policijom".

Odom je 2015. jedva izvukao živu glavu nakon što se srušio na jednom "ranču za džentlmene", gde je divljao čitavog vikenda i potrošio oko 90.000 dolara na eskort dame. Bio je u užasnom stanju i doživeo je više moždanih udara, zbog čega je mesecima bio u bolnici i morao da ponovo uči da hoda i govori.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.