Nove pesme grupe ABBA nakon više od 15 godina

Izvor: Blic, 08.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove pesme grupe ABBA nakon više od 15 godina

Dvojica članova nekadašnjeg kvarteta legendarne pop grupe ABBA Beni Anderson i Bjorn Ulveus objavili su nove pesme nakon više od 15 godina, izvestio je BBC.

Pesmu "Second Best To None" snimili su zaposleni u Andersonovom hotelu u Stokholmu. Napisana je za osoblje hotela i puštena kao singl u Švedskoj.

"Svi smo se zabavljali radeći na ovom. Oni znaju da pevaju", dodao je Anderson.

Druga pesma, "Story of A Heart", pojaviće se na prvom albumu njegovog trenutnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benda čije su pesme napisane na engleskom jeziku.

Anderson i Ulveus proslavili su se u bendu ABBA sedamdesetih i osamdesetih godina. Njih dvojica su nastavila da rade zajedno tokom godina. Anderson je istakao da je njihova poslednja saradnja bila oko pesme za album pevačice Džozefine Nilson početkom devedesetih.

"Nismo dugo napisali nijednu pop pesmu. Lepo je što mogu da objavim muziku na kojoj sam radio poslednjih deset godina", priznao je muzičar, dodajući da su nove pesme etno orijentacije.

Grupa će održati koncert na Hampstedu Hitu 4. jula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.