Norveški srećkovići za svako dete dobili na lutriji

Izvor: NaDlanu.com, 25.Sep.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norveški srećkovići za svako dete dobili na lutriji

Norveška porodica Oksnes sa ostrva Austevol čak tri puta je u proteklih šest godina osvajala nagradu na nacionalnoj lutriji i to nakon rođenja svakog deteta. Neverovatno, zar ne?

Svaki put kada bi Norvežanka Hege Žanet Oksnes (29) odlazila da se porodi neko iz njene porodice bi osvojio nagradu na nacionalnoj lutriji. Zvuči kao bajka, ali ovo je istinit događaj koji se ponavlja već šest godina unazad na ostrvu Austevol. - Ovo je potpuno suludo. Čak ni ne igramo lutriju tako često >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - rekla je Oksnes samo nekoliko dana nakon što je njena porodica osvojila više o 2 miliona dolara po treći put u proteklih šest godina.Hege, zaposlena na benzinskoj pumpi, rodila je prvo dete 2006. godine tj. dan nakon što je njen otac Lejf dobio 730.000 dolara na nacionalnoj lutriji.Međutim, saga o norveškim srećkovićima se tu ne zaustavlja. Tri godine kasnije, Hege je više od milion dolara svega dan nakon što je rodila drugo dete.I da stvar bude još neverovatnija, prošlog vikenda nje 18-godišnji brat Tord pobedio je na ovoj istoj lutriji, a Hege se porodila sa trećim detetom pre nekoliko meseci. Hege je je od dobitaka kupila nove automobil, putovala je, ali je većinu novca, mudro, ostavila "sa strane" kako bi izgradili porodičnu kuću. Za sad ne planira još dece, ali ako se predomisli, sigurni smo i da će i ta beba "osvojiti" lutriju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uz bebe dobijala i na lutriji

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2012

OSLO - Porodica Norvežanke Hege Jeanete Oksnes (29) sa ostrva Austevol u proteklih šest godina tri puta je dobijala na nacionalnoj lutriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Srećna porodica - tri puta dobili na lutriji!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 14:23

Treći put u šest godina norveška obitelj Oksnes dobila je na nacionalnoj lutriji i sada su ukupno osvojili oko tri miliona evra...Prošle sedmice 19-godišnji Tord postao je poslednji član porodice Oksnes koji je osvojio džekpot, piše Bi-Bi-Si(BBC)...Pre njega, dobitnici su bili sestra Hege i otac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.