Nisu je pustili na tobogan jer su joj grudi prevelike!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu je pustili na tobogan jer su joj grudi prevelike!

Jedna Britanka doživela je veoma neprijatno iznenađenje kada su je odbili u redu za vožnju u zabavnom parku jer su joj grudi prevelike!

Dvadesetdvogodišnja Tanja Vilis čekala je u redu za vožnju u zabavnom parku u blizini Londona, ali su joj rekli da sa "tolikim grudima" ne može da uđe u kabinu rolerkostera.

- Bilo mi je veoma neprijatno, jer sam dugo čekala u redu. Kad sam došla na red, radnik mi je rekao da su mi grudi prevelike i da bukvalno neću stati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kabinu. Problem je u tome što ne bih mogla preko ovolikih grudi da vežem sigurnosni pojas - ispričala je nesrećna Tanja.

Tanja je priznala da ima "sedmice", ali da nije debela.

- Ja nisam debela žena, ali očigledno onaj ko je dizajnirao rolerkoster nije razmišljao o tome da neke od nas imaju i obline. Ne rađaju se sve žene sa "dvojkama". Bila sam uvređena, jer mi nisu ponudili ni povraćaj novca, a nisu me pustili da se provozam.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.