Doživela poniženje zbog velikih grudi: Pa, ne rađaju se svi sa dvojkama

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživela poniženje zbog velikih grudi: "Pa, ne rađaju se svi sa 'dvojkama'"

Jedna Britanka doživela je veoma neprijatno iznenađenje kada su je odbili u redu za vožnju u zabavnom parku jer su joj grudi prevelike!

Dvadesetdvogodišnja Tanja Vilis čekala je u redu za vožnju u zabavnom parku u blizini Londona, ali su joj rekli da sa „tolikim grudima“ ne može da uđe u kabinu rolerkostera.

“Bilo mi je veoma neprijatno, jer sam dugo čekala u redu. Kad sam došla na red, radnik mi je rekao da su mi grudi prevelike i da bukvalno neću stati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kabinu. Problem je u tome što ne bih mogla preko ovolikih grudi da vežem sigurnosni pojas”, ispričala je.

Tanja je priznala da ima “sedmice”, ali da nije debela.

“Ja nisam debela žena, ali očigledno onaj ko je dizajnirao rolerkoster nije razmišljao o tome da neke od nas imaju i obline. Ne rađaju se sve žene sa 'dvojkama'. Bila sam uvređena, jer mi nisu ponudili ni povraćaj novca, a nisu me pustili da se provozam”

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nisu je pustili na tobogan jer su joj grudi prevelike!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2016

Jedna Britanka doživela je veoma neprijatno iznenađenje kada su je odbili u redu za vožnju u zabavnom parku jer su joj grudi prevelike!..Dvadesetdvogodišnja Tanja Vilis čekala je u redu za vožnju u zabavnom parku u blizini Londona, ali su joj rekli da sa "tolikim grudima" ne može da uđe u kabinu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.