“Nisam imao seks sa suprugom 30 godina, jedan dan samo mi je rekla – nema više intimnosti”

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 03:51

“Nisam imao seks sa suprugom 30 godina, jedan dan samo mi je rekla – nema više intimnosti”

A. J.
6. avgusta 2023. 23:58

Foto: pexels.com/kampus

Verovali ili ne, ali jedan anonimni muškarac se požalio onlajn zajednici kako već više od 30 godina živi u braku bez intimnih odnosa. Supruga odbija seks i ne želi s njim nikakve bliskosti.
Potpuno nezainteresovana Muškarac koji je odlučio da ostane anoniman požalio se kako i dalje oseća seksualni naboj, ali supruga ne želi s njim da ima odnose već duže od 30 godina, piše 24sata.hr.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> – Sve što želim je da ponovo osetim njenu blizinu, ali čini se da ona nikad nije zainteresovana. Zajedno smo 41 godinu. Ja imam 67, ona 65. Naš seksualni život je bio prilično solidan dok jednog dana nije objavila da je završila s intimnošću. Nikada nije dala nikakav pravi razlog za to, ali od tog dana činila je sve što je u njenoj moći da mi se ne približi – piše očajni muškarac.
Ističe da još voli suprugu, ali se bori s osećanjima odbačenosti i frustracije, piše The Sun.
– Počeo sam da razmišljam o kupovini seks-lutke. Mislio sam da će mi to možda ispuniti prazninu u životu, ali kad sam to spomenuo svojoj ženi, pogledala me s gnušanjem i rekla mi: „Ne!“ Na gubitku sam. Sve što želim je da ponovo osetim neku vrstu zadovoljstva, ali to se čini nemogućim – priznao je muškarac tražeći savete čitalaca koji su mu ponudili ideje kako doskočiti problemu.
– Zdrav seksualni život ima ogromne prednosti za mentalno zdravlje pa je razumljivo da vas to nervira. Nađite hrabrosti da svojoj ženi objasnite kako se osećate. Takođe bi vam moglo pomoći savetovanje o seksu i vezi. Obratite se terapeutu – preporučio je neko, dok su drugi ponudili čitav niz konkretnih predloga.
Ista strast Engleska kolumnistkinja i ekspertkinja za odnose svojevremeno je ispričala kako je ponekad normalno da ljudi imaju probleme s intimnošću u braku te da lažu svi koji tvrde da i nakon 20 godina braka osećaju istu strast kao na početku veze.
Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Iznenadićete se: Ova generacija ima najbolji seks

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023

A. J. . 6. avgusta 2023. 22:28 . . Foto: unsplash.com/mimilalaa . . Mislite li da je najbolje vreme za seks u dvadesetim godinama? Prevarili bi ste se.  Naime, istraživanja pokazuju kako osobe u kasnijim godinama života imaju više samopouzdanja i to se i te kako oseti i u spavaćoj sobi. Rezultati...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.