Nije važno za koga navijaš, uvek malo navijaš za Zvezdu

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije važno za koga navijaš, uvek malo navijaš za Zvezdu

Genijalni Goran Bregović o najupečatljivijem momentu u karijeri

Legendarni osnivač jednog od najboljih bendova bivše Jugoslavije, sada vođe orkestra koji godišnje održi između 120 i 160 nastupa Goran Bregović, održaće veliki koncert u Štark areni 15. decembra.

Brega će na binu izvesti sto muzičara, a pre koncerta je rešio da otkrije par zanimljivosti iz svoje višedecenijske karijere i otkrije koji mu je najupečatljiviji momenat u karijeri.

"Nemoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tamo su sve pe*eri"

Brega je ispričao da je kao klinac izbačen iz muzičke škole "jer nije bio talentovan." "Lepo sam crtao, pa sam hteo u umetničku školu, ali je moja tetka, koja je radila u Domu zdravlja i radila na pregledima, rekla mojoj mami "ne daj ga tamo, ima pedera". Onda me mama upisala u tehničku školu. Posle šest meseci su me izbacili. Onda sam završio gimnaziju"

Gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, Brega je morao da odgovori voditelju koji je to trenutak iz karijere koji bi izdvojio kao najbolji - "nastup u Karnegi holu ili...", upitao je voditelj, a evo šta je Goran Bregović rekao:

"Kada sam došao u Meksiko, u grad Oahaka, zove me obezbeđenje da mi kaže da dva momka, moji sunarodnici, žele da me vide posle koncerta. Mladi momci i ja ih pitam - kako ste uspeli da se upoznate ovde, usred Meksika i jedan od njih mi kaže: 'Išao sam ulicom u dresu Crvene zvezde i video jednog prekoputa ulice u dresu Partizana'. Eto, to mi je ostalo u sećanju", rekao je Brega, a potom nastavio i rekao za koga navija:

"Nije važno za koga navijaš, uvek navijaš pomalo za Zvezdu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.