Nije šala! Sedmogodišnjak za godinu dana zaradio 22 miliona dolara!

Izvor: Prva.rs, 05.Dec.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije šala! Sedmogodišnjak za godinu dana zaradio 22 miliona dolara!

Magazin Forbs procenio je da je dečak Rajan s kanala "Ryan ToysReview" nadmašio Džejka Pola za 500.000 dolara u periodu od 12 meseci.

Dečak svoje klipove objavljuje često, a onaj koji se odnosi na veliko plavo misteriozno jaje skupio je više od milion pregleda za samo nekoliko dana. Na trećem mestu je kanal Dude Perfect, koji je zaradio 20 miliona dolara.

Rajanova zarada ne uključuje porez ni plate agenata i advokata, ali se udvostručila u odnosu na proteklu godinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
Dečak je u razgovoru za NBC rekao da deca gledaju njegove klipove jer on ima smisla za humor, a njegovi klipovi su zabavni.

Kanal su napravili njegovi roditelji u martu 2015. godine, a do sada je skupio 16,3 miliona pratilaca i gotovo 26 milijardi pregleda. Forbs navodi da je dečak svu zaradu, osim jednog miliona dolara, ostvario zahvaljujući reklamama koje se prikazuju pre njegovih klipova, dok ostatak zarade čine sponzorisani postovi.

Izvor: 021.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.