Neverovatan preokret: Zbog zarade iz Prvog glasa Srbije prešao u „Grand“ i u narodnjake?

Izvor: S media, 13.Dec.2012, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan preokret: Zbog zarade iz "Prvog glasa Srbije" prešao u „Grand“ i u narodnjake?

Želja za zaradom ga naterala na velike preokrete?

Takmičar iz prošle sezone „Prvog glasa Srbije“ Filip Mitrović trenutno snima duetsku pesmu sa pevačicom iz „Zvezda GrandaBiljanom Sečivanović.

Interesantno je da je mladi pevač tokom takmičenja „bežao“ od narodnjaka i forsirao je pop i rok muziku, ali izgleda da se odlučio za krupne promene zbog, verovatno zarade.

Izgleda da je roker Milić Vukašinović bio u pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kada je tvrdio da pevačice i pevači iz „Zvezda Granda“ nakon takmičenja zarađuju pare, što nije slučaj sa ovima iz „Prvog glasa Srbije“ pa je i Mitrović odlučio da na vreme promeni tabor.

Filip je u izjavi za Smedia portal rekao da nije imao problema zbog toga što snima duet sa pevačicom iz konkrentske kuće i izrazio je nadu da će pesmu zapevati i na sceni "Granda".



–Još nisam dobio poziv iz "Granda" da pesmu izvedemo i u njihovoj emisiji, ali ću se rado odazvati ako takav poziv dobijem
, rekao je mladi pevač za naš portal.

***Lepotica iz popularne serije ostavila bez teksta: Ovakvoj izjavi se niko nije nadao!

***Da li se i vama ovako nešto dogodilo: Probudio se iz noćne more, ali to nije sve! (VIDEO)

***Nisu slučajno osigurane: Na njene noge niko ne ostaje ravnodušan! (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Twitter

Pretraga po temi: Filip Mitrović, Biljana Sečivanović, Zvezde Granda, Prvi glas Srbije, Pevačica, Pevač

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.